Η εταιρεία μας

Ποιοι είμαστε;

Ο καλύτερος φίλος για το τραπέζι σας!

Η ΕΛΘΑ είναι μια εταιρεία, εμπορίας, παραγωγής, μεταποίησης και συσκευασίας ελαιόλαδου αλλά και βρώσιμης ελιάς! Από το 1993 μέχρι σήμερα, παράγουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν καταφέρει να αποσπάσουν εκπληκτικές κριτικές.

Πως ξεκινήσαμε;

Με αγάπη για το νησί μας, με αγάπη για την ελιά!

Η καλλιέργεια της ελιάς στη Θάσο αποτελεί σχεδόν παράδοση. Όλες οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να παράγουν το λάδι της χρονιάς τους. Ωστόσο η ανάγκη του κόσμου για κατανάλωση του συγκεκριμένου προϊόντος λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς του,  έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία εντατικών καλλιεργειών με σκοπό να καλυφθεί η ζήτηση. Έτσι λοιπόν το 1993  η ΕΛΘΑ ξεκινάει δειλά δειλά την παραγωγή και την τυποποίηση της βρώσιμης ελιάς Θρούμπα Θάσου, αξιοποιώντας τους ελαιώνες της οικογένειας.

Η αγάπη και το μεράκι της οικογένειας για την ελιά δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων, τα οποία σύντομα κατέκτησαν τη δική τους θέση τόσο στην τοπική, στην Ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά.

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης!

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Η αγάπη του κόσμου προς το προϊόν δημιούργησε τις βάσεις για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε.

Η ΕΛΘΑ το 2005 ξεκινάει μια σειρά από επενδύσεις, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τις νέες εγκαταστάσεις, αλλά και την προσθήκη μιας νέας ολοκληρωμένης γραμμής παραγωγής.

Πλέον η ΕΛΘΑ γίνεται πιο ανταγωνιστική από ποτέ, δημιουργεί μια νέα σειρά προϊόντων, για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με εξαιρετική ποιότητα και μεγαλύτερη ποικιλία, ενώ το πελατολόγιό της συνεχίζει να αυξάνεται.  Η ανοδική αυτή πορεία της εταιρείας, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και διατηρείτε μέχρι σήμερα!

Οι στόχοι μας για το μέλλον;

Να μας βρίσκετε παντού!

Η ΕΛΘΑ τα τελευταία 20 χρόνια διατηρεί μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο της επεξεργασίας, μεταποίησης, παραγωγής και τυποποίησης, βρώσιμης ελιάς και ελαιόλαδου. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το πελατολόγιο μας, με σκοπό να βρίσκετε παντού τις συσκευασίες μας, για να μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικά προϊόντα ελιάς στο καθημερινό σας τραπέζι!

Επενδύουμε στη συσκευασία, επενδύουμε στην εξέλιξη της γραμμής παραγωγής, επενδύουμε στην εικόνα της εταιρείας μας και συνεχώς ψάχνουμε να βρούμε την έμπνευση, τους στόχους και τους τρόπους που μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι για εσάς!